Productspecificatie

Productnaam
Tarwe Wit-Knip
Productinformatie
Bij knipbrood wordt voor het bakken het deeg aan de bovenkant ingeknipt. Zo krijgt het een andere structuur en smaakbeleving. Witbrood wordt gemaakt van tarwebloem. Tarwebloem is een fijngemalen volkoren tarwemeel, waaruit de buitenste schilletjes, de
zemelen en de kiemen van het graan verwijderd zijn. Door deze bereidingswijze heeft bloem een witte kleur.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: TARWEbloem, water, bakkerszout, gist, veldbonenmeel, dextrose, suiker, E471, ROGGEbloem, wei-eiwit (concentraat)(MELK), E482, raapzaad, TARWEvezel, TARWEzetmeel, aroma, E300, E535, enzymen(TARWE), kaliumjodide, TARWEmoutmeel
Allergenen
Melk, Gluten, Tarwe, Rogge

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 934 KJ
Energie KCal 223.08 KCal
Eiwit 7.9 g    
Koolhydraten 44 g    
   - Suikers 1.6 g    
Vetten 1.2 g    
   - Verzadigd 0.4 g    
Voedingsvezels 1.5 g    
Zout 1.1 g